ТС Витиня Previous item Хижа Чавдар Next item Хижа Мургаш

ТС Витиня

Туристическа спалня Витиня се намира на самия проход Витиня, на асфалтовата площадка вляво от входа на ловно стопанство “Витиня”. Представлява едноетажна барака с капацитет от 20 места, с външни санитарни възли. Работи само през летния сезон. Сградата е амортизирана и не предлага добри условия за нощувка. Няма изхранване, но е удобно място за доставка на провизии поради лесния достъп с автомобил от София и Ботевград.
Телефон: 0882 966 497 (ТД “Старопланински турист” – гр. Етрополе)

2 Comments

  • Атанас Posted октомври 21, 2016 21:40

    Наложи ми се да пренощувам там август 2014 г. Разбрах каква е дефиницията на думата „мизерия“. Само в една стая имаше ток, само в друга – работещ контакт. Дограмата беше изметната с 3-4 пръста, вътре беше пълно с огромни комари, а мишки скърцаха цяла нощ. Мръсните одеала и възглавници са нещо като стандарт по хижите, та това не ме впечатли. Външна чешма без кранче, и продънено корито под нея. Мърляви котки, мръсни дрипи и полупразни бурканчета с плесенясало съдържание, разпръснати по тревата пред сградата, придаваха чувство за безнадеждност. Декор за филм на Хичкок – „Писък“ например. Давам си сметка, че не е лесно да се поддържа сградата, затова не критикувам – нека написаното от мен е предупреждение за хора със слаби нерви (за моя изненада и аз се оказах такъв).

    • Lettie Posted май 17, 2017 15:16

      Hallo Tobias,ich habe die bei­den bei Arven ken­nen gelernt!Aber über ihre Teil­nahme würde ich mich echt freuen! Zumal ich sowohl Apple als auch Win­dows nutze! Da habe die bei­den echt Arbeit vor sich! GrÃitMaŸthuas

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *