ВЗЕМИ ПАСПОРТ

Туристическите паспорти за печати представляват малки картонени дипляни отпечатани на ламиниран картон за по-голяма устоичивост. Вътрешната страна на паспорта не е ламинирана с цел по-добра попивност на мастилото при поставянето на печат.

Кампанията „Туристически паспорт Ком-Емине“ се провежда за първа година и представлява инициатива за популяризиране на туристическия маршрут Ком-Емине. Участниците се стимулират чрез множество интересни допълнителни инициативи – най-мащабната от които е годишната среща „Ком-Емине“. На годишната среща ще се проведе томбола с материални награди осигурени от спонсорите на кампанията – СпортДепо, Трастена, НатураБГ, Хускварна, Сиела.

В кампанията „Туристически паспорт Ком-Емине“ може да участва всеки български или чуждестранен гражданин, притежател на туристически паспорт. Не могат да участват членове на Сдружение „Туристическо дружество Ойларипи“ и на Сдружение „Клуб на пътешественика“, които са организатори на кампанията. Пълните условия може да видите тук:

Туристическите паспорти се разпространяват срещу заплащане. Продажната цена на паспорта е 5 лева и в нея се включват: 1 бр. туристически паспорт, 1бр. поздравителна грамота, пощенски и административни разходи.

Туристическите паспорти може да бъдат закупени от:

  1. www.oilaripi.com/eshop
  2. www.komemine.com/shop
  3. На място от „Клуб на пътешественика“ – София, ул. Сердика 19
  4. Спортни магазини „Ред рок“
  5. Спортни магазини „Аутсайдер“